Potentialul Romaniei in domeniul productiei de energie din sisteme fotovoltaice

In aceasta serie de articole vreau sa va aduc informația la îndemâna sa evaluați de sine daca energia fotovoltaica va rezonează. Un studiu al World Bank ne arata Romania ca o tara cu potențial ridicat de productie. Culoarea roșie însemnând productie mai mare:  

Potential fotovoltaic Romania

 

Tara noastră se clasează deasupra mediei globale al potențialului de productie fotovoltaic:  

Potentialul mediu PV Romania

 

Iar pentru a combate mitul precum panourile si producția de energie in lunile de iarna este zero, cea ce este total fals va rugam sa urmăriți acest grafic de productie anual:  

Variatia productiei fotovoltaice in Romania

Referințe si mai multe detalii puteți vizita: https://globalsolaratlas.info/global-pv-potential-study 

In ultimult rând vreau sa va mulțumesc ați ales sa vizitați panouricluj.ro! Noi suntem o firma înființată in 2023 de doi antreprenori entuziaști, cu mulți ani de experiența in domeniu fotovoltaic si inginerie, de cel mai înalt nivel, dar cu o viziune a lucrului bine făcut si dorința de a clădi relații pe termen lung cu clienții noștri. Nu doar profit in detrimentul clientului si calității. Deceniile petrecute in vestul Europei ne-au învățat ca se poate si “altfel”.  

Daca doriți sa colaboram, va rugam sa ne lăsați detaliile dvs. aici: Finanțare, Proiectare și Montaj Panouri Solare în Cluj-Napoca (panouricluj.ro)