Termeni si conditii

ELEMENTE DEFINITORII

Compania care administreaza site-ul https://PANOURICLUJ.ro , denumit in continuare PANOURICLUJ, este PANOURICLUJ SRL, denumita in continuare PANOURICLUJ inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J21/1175/2023 si avand Codul Unic de Inregistrare: 47797680.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. PANOURICLUJ isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

DREPTUL DE AUTOR

Intregul continut al site-ului PANOURICLUJ respectiv, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PANOURICLUJ si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al PANOURICLUJ, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

PANOURICLUJ garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul PANOURICLUJ si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PANOURICLUJ fara acordul prealabil scris al acesteia.

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU SERVICII

Serviciile sunt oferite in forma in care acestea ne sunt livrate de la producator sau importator. PANOURICLUJ nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. PANOURICLUJ nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

PANOURICLUJ si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, PANOURICLUJ nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul PANOURICLUJ, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

PANOURICLUJ nu raspunde de eventualele defectiuni ale serviciilor cumparate. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-urilor autorizate de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de PANOURICLUJ oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de PANOURICLUJ de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul PANOURICLUJ, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. PANOURICLUJ isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

PANOURICLUJ isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PANOURICLUJ care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. PANOURICLUJ isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre PANOURICLUJ la adresa de e-mail: info@PANOURICLUJ.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul PANOURICLUJ. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii care viziteaza site-ul PANOURICLUJ pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. PANOURICLUJ isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

PANOURICLUJ nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii PANOURICLUJ si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. PANOURICLUJ nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER.

Site-ul PANOURICLUJ este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea PANOURICLUJ nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. PANOURICLUJ nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului PANOURICLUJ.

PANOURICLUJ nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul PANOURICLUJ. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre PANOURICLUJ si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Cluj.